Catering Evenimente

Varianta 1

• 5 persoane  / 115 lei
Fluturi din salam uscat , cubulete de telemea cu rosii cherry, divan din muschiulet file, rulouri din sunca praga umplute cu salata de cruditati, petale de ardei gras cu mousse de branza, rulouri din mozzarella umplute cu branzeturi fine si struguri negri, rosii nuferi cu mousse de vinete, ciuperci gratinate cu parmezan, choix cu mousse de ficat de curcan brulle, masline.
 

Varianta 2

 
• 5 persoane  / 115 lei
Tartine cu bacon si menta fresh, Petale de ardei gras rosu umplute cu crema de branza fina ,
Bulete crocante de cartofi,Rulouri din mozzarella umplute cu crema de branza asezonata cu verdeturi aromate si struguri negrii ,Frigarui asortate din branza boconcino ,t,File de peste afumat,coriandru si chivas verde ,Tartine cu cas si nuci,Terine cu sunca de Praga, Pachetele de primavara.
 

Varianta 3

 
• 5 persoane  / 115 lei
Terine cu mozzarella, caise confiate si smochine,Choix cu ratatouille de legume si pui in aspic de mango,
Tarte sarate cu spuma de ton si chivas verde,Cuib de prepelita cu decor fresh,Tartina cu Roastbef si fructe de padure,Bruschete cu salsa de rosii, verdeturi mediteraneene si ulei de masline,Branza aromata cu chimen,
Tarta cu piept de pui si ananas,Bouchee cu mousse de pleurotus si decor verde,Bruschete cu branza de capra si ceapa caramelizata
                                

Varianta 4

 
• 5 persoane  / 115 lei
Bouchee cu branza aromata si somon fume,Minitarte sarate cu mousse de curcan si reductie de guacamole,
Frigarui cu bocancinii si rosii cherry,Chiftelute cu susan ,Choix cu branza aromata physalis,Frigarui cu Prosciutto si pepene galben,Bruschete cu branza feta si si pasta din mix de masline,Rulada de clatite umpluta cu ricotta si spanac fresh,Choix frantuzesc cu mousse de ton si lime,Tartine cu cas si nuci,Tartine cu macrou afumat si  sfecla rosie
 

Varianta 5


•   5 persoane  / 115 lei
Bruschete cu rosii, tartine cu pateu de casa si fistic,ciuperci gratinate, tartine cu somon si capere, tartine cu 
branzeturi fine
Frigarui caprese, tartine cu pasta de masline, bruschete cu ciuperci, tartine cu batog, bilute de branza cu chimen
 

Varianta 6

•   5 persoane  / 115 lei
Bruschete capresse, frigarui de pui cu morcov ,miere si seminte chia, carnaciori frantuzesti, prosciutto crudo, tartine cu icre de crap

Varianta 7

Platouri calde - 5 persoane  / 135 lei

Ciocanele de pui, rulada de porc cu legume, ciuperci gratinate, chiftelute cu susan, cartofi wedges, orez cu ananas, salata de sfecla rosie, salata de rosii cu castraveti

Sau:
Fish fingers, pui shanghai, ciupercute pane, crochete de cascaval, papiote de ficatei in bacon, cartofi prajiti, Noissette de cartofi, salata de ardei copti, salata mixta

Sau:
Pui Palermo, Cotlet porc, carnaciori semiafumati, pachetele de primavara, aripioare de pui crocante, frigarui de legume, cartofi cu rozmarin, salata de varza, salata de muraturi

 

Platou Mixt Grill - 5 persoane / 135 lei

Muschi file porc, piept pui, mici, carnati taranesti, pastrama oaie, ceafa porc, cartofi prajiti, salata de varza

Sau:
Ceafa de porc, frigarui de pui, mici, carnaciori, cartofi aurii la cuptor, legume la gratar, salata de muraturi.

 

 

BUFET  SUEDEZ - Varianta 1

 
PRET :  10 EURO + tva 
 
APERITIVE RECI – 1b/p  
 
Tartine cu bacon si menta fresh 
Petale de ardei gras rosu umplute cu crema de branza fina 
Bulete crocante de cartofi
Rulouri din mozzarella umplute cu crema de branza asezonata cu verdeturi aromate si struguri negrii 
Frigarui asortate din branza boconcino 
Castraveti umpluti cu crema de ton si decor din marar proaspat
File de peste afumat,coriandru si chivas verde 
Tartine cu cas si nuci
Terine cu sunca de Praga si decor
Rulada de clatite umpluta cu amestec de branzeturi fine si spanac
 
APERITIVE CALDE – 150gr/pers
 
Piept de pui la gratar cu rozmarin 
Crispy strips (sos bechamel, fulgi de porumb) 
Meat balls cu ierburi mediteraneene (busuioc, cimbrisor, piper rosu, tarhon) 
 
GARNITURI – 100gr/pers
 
Cartofi taranesti gratinati cu mozzarella 
Legume grill (zuchinni, vinete, ceapa, rosii, ardei gras)
Rissotto cu sunca  si ciuperci (orez, sunca, ciuperci, mozzarella, parmezan)
 
SALATE – 70gr 
 
Salata bulgareasca (salata verde, rosii, castraveti, sunca, telemea,ou) – 70 
Salate de muraturi asortata (gogosari si castraveti)
Salata de varza alba (varza alba, marar, lamaie)
 
DESERT
 
Fursecuri cu ciocolata si alune de padure
Spritat cu ciocolata si nuca de cocos
Minole cu jeleu de mandarine
 
Logistica + transport

 Fete de masa din damasc albe, farfurii si tacamuri de unica folosinta, clesti profesionali din inox pentru servire, oliviere, scobitori, servetele, suporturi pentru servetele, cosuri din racita pentru paine, debarasare si refill asigurate de personal calificat
 
 

Varianta 2

 
Pret: 12 EURO+ tva 
 
APERITIVE RECI – 1b/p
 
Terine cu mozzarella, caise confiate si smochine
Choix cu ratatouille de legume si pui in aspic de mango
Tarte sarate cu spuma de ton si chivas verde
Cuib de prepelita cu decor fresh
Tartina cu Roastbef si fructe de padure
Bruschete cu salsa de rosii, verdeturi mediteraneene si ulei de masline
Branza aromata cu chimen
Tarta cu piept de pui si ananas
Bouchee cu mousse de pleurotus si decor verde
Bruschete cu branza de capra si ceapa caramelizata
 
APERITIVE CALDE – 150gr/pers
 
Mini frigarui de pui cu legume
Ceafa de porc la gratar cu condimente italienesti
Carnati de casa grill
File peste pane
 
 
GARNITURI – 100gr/pers
 
Cartofi inabusiti cu cimbru si usturoi 
Risotto cu pui si ciuperci (orez, pui, ciuperci, gran cucina, mozzarella, parmezan)
Legume grill (rosii, zuchinni, vinete, ceapa, ardei gras verde/rosu)
Ciupercute gratinate cu mozarella
 
SALATE – 70gr/pers
 
Salata greceasca (salata verde, branza feta, masline, busuioc)
Salata telina cu pui (telina, piept pui, maioneza, lamaie)
Salata de ardei copti
Salata de sfecla rosie
 
DESERT

Mini amandine
Mini maresal
Tiramisu
Fructe de sezon
 
Logistica + transport

 Fete de masa din damasc albe, farfurii si tacamuri de unica folosinta, clesti profesionali din inox pentru servire, oliviere, scobitori, servetele, suporturi pentru servetele, cosuri din racita pentru paine, debarasare si refill asigurate de personal calificat
 
 
 

Varianta 3

 
PRET : 14 EURO+ tva 
 
APERITIVE RECI – 1b/p
 
Barcute cu mousse de ciuperci si parmezan
Tartine cu Roquefort strugure alb si menta
Bruschete cu crema de ton si anchoix
Prosciutto con melone
Mini frigarui de fructe exotice si branzeturi fine
Rulouri de zucchini umplute cu crema de brana fina si alune de padure
Creveti Jumbo in barcute de andive cu scalii de Pecorino
Choix cu crema de branza aromata cu chimen
Crostini cu sparanghel verde si Gouda
Minibruschete cu rosii si branza Tofu
 
GUSTARI CALDE – 150gr/pers
 
Frigarui de pui cu ananas
Porc Teriyaki (sos de vin alb, usturoi, ghimbir, sos de soia)
Rulouri de peste cu surimi si sos de patrunjel (file de cod alb, patrunjel, iaurt, condimente)
Friptura de vitel in sos brun  (miere, mustar, zahar, aceto balsamico)
 
GARNITURI – 100gr/pers
 
Curcubeu din legume gratinate cu mozzarela si parmezan
Orez stir fry cu legume (orez, morcovi, mazare, porumb, ou, varza chinezeasca,ghimbir)
Batata Be Kezbera (cartofi, usturoi, ulei de masline,patrunjel, coriandru, sare, piper)
 
SALATE – 70gr/pers
 
Salata de telina cu pui (telina, morcovi, piept de pui la gratar, maioneza)
Salate spaniola de ardei copri (ardei copti, rosii, usturoi, ulei de masline,otet)
Salata de rucola, rosii cherry si scalia de parmezan
 
DESERT
 
Mini prajituri asortate
 
Logistica + transport

 Fete de masa din damasc albe, farfurii si tacamuri de unica folosinta, clesti profesionali din inox pentru servire, oliviere, scobitori, servetele, suporturi pentru servetele, cosuri din racita pentru paine, debarasare si refill asigurate de personal calificat
 

Varianta 4

 
PRET: 15 EURO+ tva 
 
APERITIVE RECI – 1b/p

Bouchee cu branza aromata si somon fume
Minitarte sarate cu mousse de curcan si reductie de guacamole
Frigarui cu boconcinii si rosii cherry
Chiftelute cu susan si lime
Choix cu branza aromata physalis
Frigarui cu Prosciutto si pepene galben
Bruschete cu branza feta si si pasta din mix de masline
Vol a vent cu ricotta si spanac fresh
Choix frantuzesc cu mousse de ton si lime
Tartine cu cas si nuci
Tartine cu macrou afumat si germeni de sfecla rosie
 
APERITIVE CALDE – 150gr/pers
 
Rulada de porc impanata cu mozaic de legume in crusta de migdale
Rulada de vita umpluta cu verdeturi aromate si orez
Gujoane de salau cu susan
Curcan la gratar cu reductie de fructe de padure
 
 
GARNITURI – 100gr/pers
 
Cartofi Duchesse (cartofi, oua, cascaval, unt, sare de mare)
Orez salbatic cu legume fresh si sos sweet chili
Legume la aburi
Cartofi frantuzesti
 
SALATE – 70gr/pers
 
Salata de rucola, rosii cherry si scalia de parmezan
Salata de ciuperci cu maioneza si piept de pui
Salata verde cu lamaie
 
 
DESERT
 
Clatite uriase cu ciocolata si  banane
Tiramisu
Fructe proaspete
 
Logistica + transport

 Fete de masa din damasc albe, farfurii si tacamuri de unica folosinta, clesti profesionali din inox pentru servire, oliviere, scobitori, servetele, suporturi pentru servetele, cosuri din racita pentru paine, debarasare si refill asigurate de personal calificat
 
 

Varianta 5

 
PRET : 16 EURO+ tva 
 
APERITIVE RECI – 1b/pers
 
Rulouri de somon cu branza brie si germeni de ceapa
Fois gras pe pat de portocala caramelizata
Tartine cu peste afumat, capere si porumb
Crostini cu muschi de vita
Minitarte sarate cu mousse de curcan si reductie de guacamole
Barcute cu crema de zuchinni, branza dulce si alune de padure
Foi de clatite umplute cu ricotta si spanac fresh
Meat balls in trei culori
Frigarui din mozzarella si rosii chery
Almond blue cheese, nuci, menta, miere
 Crocantele cu creveti si avocado (aluat fraged, creveti, pasta guacamole-servite pe linguri coada intoarsa
 
APERITIVE CALDE – 150gr/pers
 
Somon la cuptor cu verdeturi mediteraneene
Calamar pane cu sos de lamaie
Ficatei in bacon
Muschi de vita in sos caramel  (miere, mustar, zahar, aceto balsamico)
Piept de pui la gratar cu rozmarin
 
 
GARNITURI – 100gr/pers
 
Batata Be Kezbera (cartofi, usturoi, ulei de masline,patrunjel, coriandru, sare, piper)
Risotto cu sparanghel si parmezan (risotto, sparanghel, vin alb, ceapa,parmezan)
Frigarui de legume la gratar (vanata, dovlecel, ardei gras)
Orez basmatic cu lamaie (orez, lamaie, ulei de masline, verdeata )
 
SALATE – 70gr/pers 

Salata verde cu lamaie (salata, castraveti, ceapa, lamaie, piper , sare)
Salata de avocado 
Salata de andive cu  fructe, nuca si gorgonzola
Salata spaniola  de ardei copti(ardei rosii, otet, sare, condimente)
 
DESERT
Ecler cu ciocolata
Mini tarte cu fructe exotice
Pandispan cu cacao
Fructe de sezon
 
Logistica + transport
Mese pentru servire, fete de masa din damasc albe, farfurii si tacamuri de unica folosinta, clesti profesionali din inox pentru servire, oliviere, scobitori, servetele, suporturi pentru servetele, cosuri din racita pentru paine, debarasare si refill asigurate de personal calificat